Ο Montezemolo στηρίζει την επιλογή Vettel

Σχετικά άρθρα

7385651161145557870

Το γυαλί μεταξύ Alonso και Ferrari είχε ραγίσει πλέον και ο Ισπανός δεν μπορούσε να κάνει άλλη υπομονή στο Maranello, αποφασίζοντας από το 2015 να… κάνει υπομονή στο Woking. Ο ίδιος βαθμολόγησε με σχεδόν άριστα τα πέντε αυτά χρόνια, ενώ δήλωσε πως δεν μετάνιωσε για αυτά, με την πρώην ομάδα του να καλύπτει το κενό με την υπογραφή του τετράκις Παγκόσμιου Πρωταθλητή Sebastian Vettel.

Ο πρώην πρόεδρος της Scuderia, Luca di Montezemolo, στήριξε με δηλώσεις του τη συγκεκριμένη αλλαγή προσώπων, δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί και στη νέα εποχή της μάρκας, χαρακτηρίζοντάς την περισσότερο οικονομική. Και αν κρίνουμε κι από την επιλογή του τρίτου οδηγού της αγωνιστικής ομάδας, σε συνδυασμό με το νέο Grand Prix για το 2015, ίσως να μην έχει και πολύ άδικο.

Λυπάμαι για τον Fernando Alonso, αλλά ο Vettel είναι η σωστή επιλογή. Αυτός και η Ferrari έχουν την ίδια θέληση για εκδίκηση. Θα ειστρέψει σύντομα η Ferrari στις νίκες; Πραγματικά το ελπίζω. Είναι σημαντικό να θέλεις να δοκιμάσεις να κερδίσεις (το πρωτάθλημα) με πνεύμα και πάθος και στη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει.

Εξακολουθώ να είμαι ο μεγαλύτερος οπαδός της Ferrari, ακόμη και αν αυτό είναι το τέλος μιας εποχής, τόσο για εμένα, όσο και για τη Ferrari. Μια άλλη εποχή (για τη Ferrari) ανοίγει σήμερα, ίσως περισσότερο οικονομική, αλλά εξακολουθεί να είναι σημαντική.

[Photo Copyrights: Ferrari]

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...