Αυτός είναι ο βασιλιάς της… οπισθοπορείας!

Σχετικά άρθρα

Man Drives Car Backwards

Ναι, καλά έχεις καταλάβει: είναι από τα άρθρα στα οποία το μυαλό σου γεμίζει με αρκετά ερωτηματικά. Το βασικότερο είναι το «γιατί το κάνει;». Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή, για να καταλάβουμε με τι έχουμε να κάνουμε.

Ονομάζεται Harpeet Devi, κατάγεται από την Ινδία και ζει εκεί. Μόνο που δε ζει όπως οι φυσιολογικοί άνθρωποι, τουλάχιστον όχι όταν βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητό του, μιας και, από το 2003, οδηγεί κατευθυνόμενος μόνο… πίσω!

Οδηγεί ένα παλιό Fiat, το οποίο έχει τροποποιήσει ώστε να μπορεί να κινείται με την όπισθεν. Όλο αυτό ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια, όταν μια μηχανική βλάβη στο Fiat τον ανάγκασε να κινηθεί με την όπισθεν για κάποια χιλιόμετρα.

Αυτό ήταν! Από τότε, ο Devi δεν κινήθηκε ποτέ μπροστά, υποστηρίζοντας ότι η κίνηση προς τα πίσω είναι πιο ασφαλής απ’ ό,τι μπροστά (ίσως τελικά μας απαντά στο γιατί το κάνει). Αναπτύσσει ταχύτητες έως και 80 χλμ/ώρα, ενώ δύσκολα θα τον δουν οι συμπατριώτες του να μην κοιτά πίσω όταν είναι μέσα στο αυτοκίνητο…

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...