H Nissan teaserάρει το Titan μέσω ενός ντοκιμαντέρ, μας δείχνει το λογότυπο του

Σχετικά άρθρα

310687

Πλησιάζει η μέρα που η Nissan θα παρουσιάσει το Titan, και με αυτή την αφορμή έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο μέρος ενός video/ντοκιμαντέρ. Αυτό μας δείχνει την ιστορία των pick-up φορτηγών της ιαπωνικής εταιρίας από το 1960 μέχρι σήμερα, ενώ επίσης, στο “Titan Truckumentary”, όπως το ονομάζει, μπορείς να δεις και διάφορα concepts που έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς, καθώς και το ρεκόρ που έχει γράψει στις αλυκές του Bonneville.

2016-nissan-titan-logo-unveiled-video-90300_1

Εκτός από το video, η Nissan έδωσε και το logo του αυτοκινήτου, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στις 12 του Γενάρη στην έκθεση του Detroit. Το μεγάλο pickup της Nissan θα διαθέτει αρκετά μεγάλη γρίλια, στρογγυλεμένα φτερά και νεύρα στο καπό.

Θα προσφέρεται με τον V8 5,0-λίτρων turbodiesel Cummins κινητήρα απόδοσης περισσότερων 300 ίππων και 744 Nm ροπής με τις πωλήσεις του να ξεκινούν μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2015. Ο κινητήρας θα εξοπλίζεται με ένα σειριακό twin-turbo σύστημα. Ονομάζεται Holset M2 Two-Stage System και αποτελείται από δύο turbo, ένα μικρό και ένα μεγάλο, με το μικρό να παρέχει δύναμη στις χαμηλές στροφές και το μεγάλο, στις μεσαίες και στις υψηλές, παρέχοντας έτσι καλύτερη κατανομή ροπής. Το σύστημα διαθέτει μια ηλεκτρικά ελεγχόμενη περιστροφική βαλβίδα η οποία κατευθύνει τη ροή των καυσαερίων σε ένα από τα δύο turbo, ανάλογα με το φορτίο και τις στροφές του κινητήρα. Το σύστημα υπόσχεται να προσφέρει έναν κινητήρα με ομαλή καμπύλη ροπής, όπως επίσης και μειωμένη κατανάλωση με μικρότερες εκπομπές CO2.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα