Η Jaguar XE θα κατασκευάζεται και στη Κίνα

Σχετικά άρθρα

Jaguar-XE-26

Η Jaguar επιβεβαίωσε πως η XE, θα γίνει το πρώτο αυτοκίνητό της, που θα κατασκευάζεται και στη Κίνα, στο εργοστάσιο της εταιρίας στη πόλη Changshu, όπου κατασκευάζει ήδη τα Range Rover Evoque και Land Rover Discovery Sport, για την Κινεζική αγορά. Όταν προστεθεί στο εργοστάσιο η παραγωγή της XE, τότε αυτό θα είναι σε θέση να κατασκευάζει 130.000 αυτοκίνητα κάθε χρόνο.

Η Βρετανική εταιρία, ευελπιστεί πως η XE θα κάνει σημαντικές πωλήσεις στη Κίνα, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό πωλήσεων της στην τοπική αγορά, οι οποίες σήμερα αντιπροσωπεύουν το 1/5 των συνολικών πωλήσεων του Jaguar Land Rover group. Μάλιστα, η XE θα πωλείται στη Κίνα και σε έκδοση με μακρύ μεταξόνιο, με τους Κινέζους να δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στα μοντέλα αυτά.

Η Jaguar θα ξεκινήσει τις πωλήσεις της XE στην Ευρώπη από τον Μάιο του 2015, ενώ λίγο μετά θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις της και στον υπόλοιπο κόσμο. Μαζί με τη νέα XF, και το crossover που ετοιμάζει, η Jaguar προβλέπει πως έως το 2017 θα πουλά 200.000 αυτοκίνητα ετησίως, όταν φέτος, αναμένεται να πουλήσει κοντά στις 80.000 αυτοκίνητα. Αναλυτικές λεπτομέρειες για την XE μπορείς να διαβάσεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...