Marchionne: “Η Ferrari ίσως πουλά περισσότερα από 10.000 αυτοκίνητα ετησίως”

Σχετικά άρθρα

ferrari laferrari production line

Η Ferrari διαχωρίζεται από την Fiat και οι 7.000 πωλήσεις ετησίως ίσως αποτελέσουν παρελθόν, με μια δήλωση του Sergio Marchionne να τροφοδοτεί το γεγονός αυτό. Συγκεκριμένα, ο CEO της FCA δήλωσε αινιγματικά:

Αν η αποκλειστικότητα γίνει απρόσιτη, δεν είναι πλέον αποκλειστικότητα. Ας μην κοροϊδευόμαστε εδώ. Είμαστε στην βιομηχανία που πουλάμε αυτοκίνητα σε ανθρώπους.

Παραμένει ασαφές το αν ο Marchionne θέλει να πουλά 8.000, 9.000, 10.000 ή και περισσότερες χιλιάδες Ferrari ετησίως, με την αγορά να διψά γι’αυτές, μιας και οι λίστες αναμονής παραγγελιών μιας νέας Ferrari, είναι μεγάλες, και οι μήνες αναμονής αρκετοί. Ωστόσο, ο περιορισμός των 7.000 πωλήσεων που είχε θέσει για χρόνια τώρα ο Luca Di Montezemolo, αλλά και οι προηγούμενοι περιορισμοί στον ρυθμό παραγωγής, κρατούσαν τις τιμές των μεταχειρισμένων Ferrari αρκετά ψηλά, ενώ δεν είναι τυχαίο, πως τα 8 από τα 10 πιο ακριβά αυτοκίνητα που πουλήθηκαν σε δημοπρασία μέσα στο 2014, ήταν Ferrari, με την πιο ακριβή να είναι μια 250 GTO, που έπιασε τα 28,5 εκατ. ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...