Αυτό συμβαίνει όταν εμπιστεύεσαι το σύστημα πλοήγησης της Ferrari F12berlinetta…

Σχετικά άρθρα

Porsche 918 Spyder

Δεν είναι λίγα τα σημερινά αυτοκίνητα που έχουν το δικό τους σύστημα πλοήγησης και δε χρειάζεται να προμηθευτείς εξωτερική συσκευή για να βρεις τη διαδρομή που χρειάζεσαι. Ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι φυσικά η Ferrari F12berlinetta και είναι απολύτως λογικό να το χρησιμοποιεί κάποιος για να φτάσει στον προορισμό του.

Ακριβώς αυτό έκανε και μια παρέα αυτοκινήτων που αποτελούνταν από τις F12berlinetta, Porsche 918 Spyder και Audi R8 V10 Plus. Μπροστά ήταν η «Ιταλίδα», με τις «Γερμανίδες» ν’ ακολουθούν. Ξαφνικά, όμως, οι οδηγοί συνειδητοποίησαν ότι το σύστημα πλοήγησης της Ferrari είχε κάνει λάθος, με αποτέλεσμα να διασχίζουν δρόμους που δε θα πήγαιναν ποτέ δε άλλη περίπτωση.

Σύμφωνα με τον uploader, τ’ αυτοκίνητα τελικώς κατάφεραν να βρουν τον δρόμο τους, ευτυχώς δίχως ζημιές για τους ιδιοκτήτες τους, και κάτι μου λέει πως ο οδηγός της F12 θα έχει αγοράσει ήδη ένα καλό εξωτερικό σύστημα πλοήγησης!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...