Audi R8 2016 [Rendering]

Σχετικά άρθρα

Audi R8 rendering

Η νέα γενιά του Audi R8 δεν απέχει πολύ από την επίσημη παρουσίαση της, και τα renderings δεν έχουν τελειωμό. Το συγκεκριμένο που βλέπεις παραπάνω το ετοίμασε ο γνωστός Theophilus Chin. Το σχέδιο του για το sportscar της γερμανικής εταιρίας βασίζεται πολύ στο Nanuk concept, που παρουσιάστηκε στη Φρανκφούρτη το 2013.

Audi R8 rendering

Μπορεί μεν να φέρει αρκετά στοιχεία από το παραπάνω πρωτότυπο, κάθεται όμως πολύ χαμηλότερα, έχοντας μικρότερο προφιλ και ζάντες. Ο Theophilus Chin έχει αλλάξει και τα φωτιστικά σώματα, ενώ το σήμα με τα τέσσερα αστέρια βρίσκεται στο καπό. Κάτω από αυτό, όπως γνωρίζουμε τις πληροφορίες μέχρι σήμερα, το νέο Audi R8 θα προσφέρεται με δύο κινητήρες, όπως και το τωρινό μοντέλο. Στη βάση θα υπάρχει ο 4,2-λίτρων V8 κινητήρας με 430 άλογα και 430 Nm ροπή, ενώ ο “μεγάλος” θα είναι πάλι ο 5,2-λίτρων V10 με απόδοση πάνω από 525 άλογα και 530 Nm, με τους δυο να μεταφέρουν την κίνηση σε όλους τους τροχούς μέσω του επτατάχυτο κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...