Η έκδοση παραγωγής της Alfa Romeo 4C Spider σε μερικές ακόμα φωτογραφίες

Σχετικά άρθρα

Alfa-2

Με την παραγωγή της Alfa Romeo 4C Spider να ξεκινά εντός του 2015 και το τελικό προϊόν να έχει κάνει την εμφάνιση του σε μερικές κατασκοπευτικές φωτογραφίες, ήρθε η ώρα να δούμε κάτι πιο επίσημο.

Μπορεί να μην προέρχονται απευθείας από την Alfa Romeo αλλά οι δύο φωτογραφίες που έκαναν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο μοιάζουν άκρως επαγγελματικές και θα μπορούσαν να προέρχονται από το δελτίο τύπου που ακόμα δεν έχουμε δει. Όπως και να έχει, η 4C Spider της φωτογραφίας είναι κίτρινου χρώματος και κατά τα άλλα πρακτικά πανομοιότυπη με το “preview” μοντέλο που είδαμε πέρυσι στην έκθεση της Γενεύης. Οι διαφορές εντοπίζονται στα εμπρός φωτιστικά σώματα, στις απολήξεις των εξατμίσεων που μετακόμισαν από το κέντρο στα πλάγια και στην ανθρακονημάτινη εισαγωγή του αέρα που εντοπίζεται μόνο στην αριστερή πλευρά -που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες αυτές.

Alfa-Romeo-4C-Spider-1

Σίγουρο είναι πάντως το ότι η 4C Spider δεν θα έχει μειωμένη ακαμψία χάρη στο εξαιρετικό ανθρακονημάτινο chassis της, δεν θα ζυγίζει περισσότερα από 1.000 κιλά, δεν θα χάσει αεροδυναμικά και θα κινείται από τον ίδιο 1.75 TB της Alfa Romeo που αποδίδει 240 ίππους και συνδυάζεται με το 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Περισσότερα θα έχουμε είτε στην έκθεση του Detroit την ερχόμενη εβδομάδα ή, αν δεν προλάβει η εταιρία, στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο.

ΠηγήCarscoops

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...