Το επόμενο βήμα θα είναι πολύ πιο δύσκολο για την Williams

Σχετικά άρθρα

_89P7678

Ο Pat Symonds, τεχνικός διευθυντής της Williams, χαρακτηρίζει πολύ πιο δύσκολο το βήμα από την τρίτη θέση στις δυο κορυφαίες, σε σχέση με το εντυπωσιακό που άλμα πραγματοποίησε η ομάδα πέρυσι, που βρέθηκε από την ένατη το 2013, στην τρίτη. Κι ο λόγος για αυτό, είναι κυρίως το μπάτζετ της Williams, η οποία ναι μεν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ανταγωνιστεί τους τεράστιους προϋπολογισμούς των τριών μεγάλων.


Έχουμε θέσει ψηλά τον πήχη. Δεν είμαστε μια ομάδα με οικονομικά προβλήματα, αλλά δεν είμαστε και μια ομάδα με τους προϋπολογισμούς που διαθέτουν οι ανταγωνιστές μας. Είναι ένα από τα πράγματα που μου δίνει μεγάλη χαρά στο ότι κερδίσαμε τη Ferrari πέρυσι. Δεν είναι απλά το γεγονός ότι είμαι ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, αλλά το ότι εμείς τους νικήσαμε με το μισό προϋπολογισμό τους!

Προχωρώντας από την τρίτη θέση προς τα πάνω, είναι πιο δύσκολο από το να πας από την ένατη στην τρίτη.

Είναι ένα σχετικό πράγμα η ανταγωνιστικότητά σου, (αλλά) έχουμε την καλύτερη μονάδα ισχύος (και) σταθερότητα, (ενώ) ορισμένοι από τους ανταγωνιστές μας έχουν νέες κινητήριες μονάδες ή νέους ανθρώπους σε διάφορες θέσεις. Έτσι, πρέπει να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα στη συνέχεια που έχουμε, οπότε (ο στόχος μας) δεν είναι τίποτα λιγότερο από την τρίτη θέση.

Η Mercedes, δια στόματος Toto Wolff, έκανε γνωστό πως ο Valtteri Bottas θα τους απασχολήσει εάν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα ο Lewis Hamilton. Ο Symonds πιστεύει πολύ στον Φινλανδό και ο ίδιος ο Bottas δεν περιμένει να πραγματοποιηθούν διαπραγματεύσεις για το μέλλον του μέσα στο 2015, παραμένοντας στο Grove.

Πιστεύω σε αυτή την ομάδα (Williams) και δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν σοβαρές διαπραγματεύσεις φέτος.

Έχουμε πολύ καλούς ανθρώπους στην τεχνική πλευρά, οι κανόνες είναι παρόμοιοι με το προηγούμενο έτος, οπότε αν το αυτοκίνητο είναι βασικά καλό, θα μπορούμε να το βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο.

[Photo Copyrights: LAT Photographic/Williams F1]

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...