Στο Hockenheim θα πραγματοποιηθεί το Γερμανικό Grand Prix του 2015, το έχασε το Nurburgring

Σχετικά άρθρα

169333634-147171872014

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Nurburgring, φαίνεται πως θα κοστίσουν τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα της Formula 1 για το 2015. Ήδη ήταν γνωστό πως οι άνθρωποι της πίστας δεν είχαν υπογεγραμμένο συμβόλαιο με τον Ecclestone και πλέον ο Βρετανός γνωστοποιεί πως το Γερμανικό Grand Prix της νέας σεζόν, θα διεξαχθεί ξανά στο Hockenheim.

(Ο αγώνας) Πρόκειται να γίνει στο Hockenheim και είμαστε στη μέση του να κάνουμε κάτι μαζί τους. Δεν μπορεί να γίνει στο Nurburgring, διότι δεν υπάρχει κανείς εκεί. Έχουμε συμβόλαιο σε ισχύ (με το Hockenheim), απλά θα πρέπει να το τροποποιήσουμε ως προς τα χρόνια της σύμβασης. Εναλλασσόταν με το Nurburgring, οπότε αυτό θα το βγάλουμε εκτός (συμβολαίου).

Άλλη μια αλλαγή που πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στο πρόγραμμα του 2015, είναι η ώρα διεξαγωγής του αγώνα στη Μαλαισία. Τα τελευταία χρόνια, για να βολεύει τηλεοπτικά την Ευρώπη, το GP ξεκινούσε στις 5 τοπική. Όμως, έπειτα από το ατύχημα του Jules Bianchi, η FIA σε συνεργασία με τους διοργανωτές μπορεί να μεταφέρει την έναρξη ενός αγώνα (εξαιρώντας τους νυχτερινούς) 4 ώρες πριν τη δύση του ηλίου. Πιθανότατα, το Grand Prix θα ξεκινήσει φέτος στις 3 τοπική, κάτι που ικανοποιεί πλήρως και τους ανθρώπους της διοργάνωσης.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...