342568

Μετά τις διακοπές του Stig και την επίσημη ανακοίνωση ότι η 22η σεζόν του Top Gear θα ξεκινήσει στις 25 Ιανουαρίου 2015, οι παρουσιαστές της δημοφιλούς σειράς “Legoποιούνται” για το τρέιλερ.

Στη νέα σεζόν, θα δούμε ένα μικρό αφιέρωμα στην Peugeot, μία προσπάθεια να γίνουν πιο αποτελεσματικά τα ασθενοφόρα αλά-Top Gear, έναν αγώνα στους δρόμους της Αγίας Πετρούπολης της Ρωσίας, την αναμέτρηση ενός Renault Twizy με ένα ποδήλατο αλλά και πολλές δοκιμές όπως το BMW i8, το Ford F-150 Raptor, το Lexus RC F, την Mercedes-AMG GT και πολλά άλλα.

Πριν από όλα αυτά και πιο συγκεκριμένα στις 18 Ιανουαρίου 2015 –την ερχόμενη Κυριακή δηλαδή-, για πρώτη φορά στην πρόσφατη ιστορία της εκπομπής τουλάχιστον, θα δούμε ένα special επεισόδιο με ονομασία “Evening With Top Gear”. Το επεισόδιο θα είναι ζωντανό και οι Clarkson, Hammond και May, θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού. Αυτοί οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να παραστούν, μπορούν να στείλουν τις ερωτήσεις τους στο inbox@topgear.com. Η εκπομπή, θα προβληθεί όπως είπαμε ζωντανά στο BBC αλλά για εμάς που είμαστε εκτός Αγγλίας, θα μεταδοθεί σε μορφή live streaming από το κανάλι της εκπομπής στο Youtube.