Οι παρουσιαστές του Top Gear γίνονται Lego για το τρέιλερ της 22ης σεζόν

Σχετικά άρθρα

342568

Μετά τις διακοπές του Stig και την επίσημη ανακοίνωση ότι η 22η σεζόν του Top Gear θα ξεκινήσει στις 25 Ιανουαρίου 2015, οι παρουσιαστές της δημοφιλούς σειράς “Legoποιούνται” για το τρέιλερ.

Στη νέα σεζόν, θα δούμε ένα μικρό αφιέρωμα στην Peugeot, μία προσπάθεια να γίνουν πιο αποτελεσματικά τα ασθενοφόρα αλά-Top Gear, έναν αγώνα στους δρόμους της Αγίας Πετρούπολης της Ρωσίας, την αναμέτρηση ενός Renault Twizy με ένα ποδήλατο αλλά και πολλές δοκιμές όπως το BMW i8, το Ford F-150 Raptor, το Lexus RC F, την Mercedes-AMG GT και πολλά άλλα.

Πριν από όλα αυτά και πιο συγκεκριμένα στις 18 Ιανουαρίου 2015 –την ερχόμενη Κυριακή δηλαδή-, για πρώτη φορά στην πρόσφατη ιστορία της εκπομπής τουλάχιστον, θα δούμε ένα special επεισόδιο με ονομασία “Evening With Top Gear”. Το επεισόδιο θα είναι ζωντανό και οι Clarkson, Hammond και May, θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού. Αυτοί οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να παραστούν, μπορούν να στείλουν τις ερωτήσεις τους στο [email protected]. Η εκπομπή, θα προβληθεί όπως είπαμε ζωντανά στο BBC αλλά για εμάς που είμαστε εκτός Αγγλίας, θα μεταδοθεί σε μορφή live streaming από το κανάλι της εκπομπής στο Youtube.

ΠηγήYoutube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...