Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του Nissan GT-R LM Nismo

Σχετικά άρθρα

jnfemdqj3gu87eii1lw0

Βλέπεις την περίεργη γυαλιστερή μουτζούρα ελάχιστα αριστερά από το κέντρο της φωτογραφίας; Αυτό είναι το Nissan GT-R LM Nismo ή αν δεν έχεις παρακολουθήσει τις εξελίξεις στον χώρο των αγώνων αντοχής, το LMP1 πρωτότυπο της Nissan για το Le Mans.

Η φωτογραφία είναι προφανώς τραβηγμένη από κάποιου είδους πατάτα κινητό ή κάποιου άλλου είδους προϊστορική συσκευή απαθανάτισης στιγμών και όχι από κάποιον τηλεφακό που κοστίζει όσο ένα καλό, μικρό αυτοκίνητο αλλά αυτή είναι και με αυτήν θα πορευτούμε μέχρι να έχουμε κάτι καλύτερο. Σύμφωνα με τον χρήστη Porsche_LMP1_Fans του Twitter, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια δοκιμών του πρωτοτύπου στο Circuit of the Americas.

B7lAcenCUAAfbOX

Το GT-R LM Nismo όπως (δεν) φαίνεται από τις φωτογραφίες, έχει μακρύ ρύγχος, γεγονός που ενισχύει τις θεωρίες για τοποθέτηση του κινητήρα στο εμπρός μέρος αλλά σε αντίθεση με τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει, διαθέτει πίσω αεροτομή. Βέβαια, αυτό ίσως να είναι το “high-downforce spec” αεροδυναμικό πακέτο για πίστες όπως η COTA και στο Le Mans να μην υπάρχει αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα. Για περισσότερες γαργαλιστικές θεωρίες/φήμες μέχρι να έχουμε κάτι περισσότερο, μπορείς να διαβάσεις το εκτενές άρθρο που είχα ετοιμάσει πριν από μερικές ημέρες.

ΠηγήTwitter

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...