Αναβλήθηκε η δημοπρασία που περιελάμβανε τα μονοθέσια του 2014 της Marussia

Σχετικά άρθρα

Χωρίς τίτλο

Ως μια τελευταία κίνηση στην προσπάθεια που γίνεται να επιβιώσει η ομάδα της Marussia/Manor, ο διαχειριστής της ομάδας, FPR Advisory, αποφάσισε την αναβολή της προγραμματισμένης για την Τετάρτη δημοπρασίας. Εκεί, θα έβγαιναν στο σφυρί τα τελευταία κομμάτια που ανήκαν στην ομάδα, δηλαδή τα μονοθέσια του 2014, 3 μονοθέσια του GP3, εξαρτήματα και ανταλλακτικά, καθώς και ο εξοπλισμός των pit.

Ο Graeme Lowdon είχε εκφράσει ανοιχτά τις σκέψεις του για την δημοπρασία αυτή, τονίζοντας πως αν λάμβανε χώρα, θα αποτελούσε το τέλος της ομάδας. Όμως, παρόλο που τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για την Manor, ο ίδιος προσπαθεί να βρει κάποια λύση, αρνούμενος να εγκαταλείψει το όνειρό του.

Αν ο εξοπλισμός αυτός έβγαινε την επόμενη εβδομάδα, θα ήταν δύσκολη (η κατάσταση).

Τεχνικά (η επιβίωση) είναι δυνατή. Η Manor βρίσκεται στο μηχανοκίνητο αθλητισμό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι μια πολύτιμη ομάδα και σημαίνει πολλά για πολλούς ανθρώπους, καθώς και πολλούς οπαδούς. Δουλεύουμε πολύ, πολύ σκληρά, και εξακολουθεί να είναι δυνατόν για την ομάδα να φτάσει εκεί (στη Μελβούρνη) και νομίζω ότι αυτή θα ήταν μια καλή είδηση για την Formula 1 και θα ήταν καλό για τους οπαδούς μας.

Είναι ένα πολύτιμο και ξεχωριστό πράγμα όταν συμμετέχεις στην ομάδα, έτσι δεν είναι κάτι που θες να αφήσεις εύκολα.

Να θυμίσουμε πως ο Gene Haas, ιδιοκτήτης της Αμερικάνικης ομάδας που θα συμμετέχει από το 2016 στη Formula 1, αγόρασε τις εγκαταστάσεις της Marussia στο Banbury, αλλά και τα σχέδια του μονοθεσίου της για το 2015.

ΠηγήBBC Sport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...