Δημοπρατείται μία από τις καλύτερες συλλογές αυτοκινήτων στις Η.Π.Α. [w/video]

Σχετικά άρθρα

npecfocjjshxs6i9rpdr

Η RM Auctions θα δημοπρατήσει 75 οχήματα από την Andrews Collection στις 2 Μαΐου 2015 και το καλύτερο; Κανένα από αυτά τα οχήματα δεν έχει “reserve”, δηλαδή ελάχιστο ποσό πώλησης, κάτω από το οποίο το αυτοκίνητο δεν πωλείται.

Η συλλογή περιλαμβάνει διαμάντια όπως η Shelby 289 Competition Cobra του 1963 που βλέπεις στην κεντρική φωτογραφία, μία Lamborghini Countach 25th Anniversary του 1990, ένα Duesenberg του 1931, μία αγωνιστική Lister του 1959, μία Mercedes-Benz 300SL Roadster της ίδιας χρονιάς, μία Ferrari 400 Superamerica Coupe Aerodinamico by Pininfarina του 1963, μερικά Packards και πολλά άλλα. Ο λόγος για τον οποίον πωλούνται, είναι απλός:

Θέλουμε να πέσουμε σε έναν μικρότερο αριθμό αυτοκινήτων που απολαμβάνουμε να οδηγούμε και τα οποία θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε […] Πρέπει να εστιάσουμε σε μία πιο διαχειρίσιμη συλλογή.

Ορίστε και ένα video στο οποίο μπορείς να ακούσεις τον Paul και τον Chris Andrews να μιλούν για τη συλλογή τους. Περισσότερες πληροφορίες για τη δημοπρασία αλλά και αναλυτικά ο κατάλογος των αυτοκινήτων, στον σύνδεσμο που ακολουθεί.

ΠηγήRM Auctions

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...