Spy Photos: Mercedes C-Class Coupe 2016

Σχετικά άρθρα

Mercedes C-Class Coupe 2016 spy photos (2)

Για πρώτη φορά βλέπουμε την νέα Mercedes C-Class Coupe με το σώμα παραγωγής. Το μουλάρι πιάστηκε να βγαίνει από το τεχνικό κέντρο της Mercedes στη Γερμανία και όπως φαίνεται, μοιάζει να δανείζεται αρκετά στοιχεία από την S-Class Coupe.

Το μπροστά μέρος δεν έχει διαφορές σε σχέση με την sedan έκδοση, αλλά από τη μεσαία κολόνα και πίσω συναντάμε μεγάλες αλλαγές, όπως έντονα κεκλιμένη γραμμή οροφής, λεπτά φωτιστικά σώματα και αεροτομή. Στο εσωτερικό ίσως αποκτήσει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων που είδες προ ημερών μέσα σε μια C-Class sedan.

Διάβασε επίσης: Δοκιμάζουμε τη νέα Mercedes C-Class

Κάτω από το καπό θα υπάρχουν οι ίδιοι κινητήρες που συναντάμε και στη sedan έκδοση, ενώ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η κορυφαία AMG 63 έκδοση, με τον twin-turbo V8 κινητήρα της αποδίδει 476 άλογα με 650 Nm ροπής στην απλή έκδοση και 510 άλογα με 700 Nm ροπής στην C63 Coupe AMG S. Η C-Class Coupe αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο, με τις πωλήσεις της να ξεκινούν τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο του έτους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 528.640 αυτοκίνητα της Mercedes

Η Mercedes-Benz ανακαλεί 528.640 δεξιοτίμονα A-Class, B-Class, CLA, EQA, EQB, GLA και GLB που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2017 και 2024, επειδή το εφεδρικό επίπεδο του...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...
Autoblog.gr