Ο Alonso δεν έχει ρήτρα απόδοσης στο συμβόλαιό του

Σχετικά άρθρα

fernando alonso

Κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος, ο Fernando Alonso θα συμπληρώσει τα 34 χρόνια ζωής. Ο Ισπανός προσπαθεί διακαώς να κατακτήσει τον τρίτο τίτλο της καριέρας του και πλέον δεν έχει πολύ χρόνο μπροστά του για να τα καταφέρει. Έτσι, έπειτα από 5 στείρα χρόνια με την Scuderia Ferrari και τη νέα συνεργασία της McLaren με την Honda να θέλει σίγουρα κάποιο χρόνο για να δέσει, ακούστηκε πως ο Alonso φρόντισε να έχει το συμβόλαιό του ρήτρα απόδοσης, που θα του επιτρέψει να αποχωρήσει το 2016. Όμως, ο Ron Dennis απορρίπτει κατηγορηματικά αυτές τις φήμες.

Κανένας οδηγός της McLaren δεν είχε ποτέ ρήτρες απόδοσης στο συμβόλαιό του, κι αυτή είναι η περίπτωση και με τον Fernando.

Ο Alonso έσπασε το συμβόλαιό του με την Ferrari δυο χρόνια πριν αυτό τελειώσει και με τον Hamilton να μην έχει ανανεώσει το δικό του με την Mercedes, πέρα από το 2015, ίσως να ήταν και λογικό από πλευράς Ισπανού να υπάρχει ένας τέτοιος όρος. Άλλωστε, ο Toto Wolff έκανε γνωστό πως βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των αντικαταστατών του Lewis, σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία.

_W2Q5050

Πέρα από τα του συμβολαίου του Alonso, ο Dennis αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί στα τέλη του μήνα από το McLaren Technology Group, αν δεν καταφέρει να μαζέψει τα απαραίτητα χρήματα για να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο.

Δεν υπάρχει καμία προθεσμία και δεν υπάρχουν συνέπειες.

Αναφορικά με την προσπάθεια που κάνω για να βρεθεί οικονομική υποστήριξη, θα μπορούσε να υπάρξει αναδιάρθρωση κάποιων μετοχών. Αλλά όλοι οι μέτοχοι που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα της McLaren, θα παραμείνουν, πιθανότατα είτε σε μια νέα αραιωμένη μορφή ή μια διαφορετική δομή.

Κλείνοντας την συνέντευξή του, ο Dennis προχώρησε και σε τρίτη διάψευση, σχετικά με τις αναφορές που ήθελαν την McLaren να έχει προσεγγίσει πέρυσι τον επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner.

[Photo Copyrights: McLaren F1 Team]

ΠηγήBBC Sport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα