Νέες πληροφορίες κάνουν την εμφάνιση τους για την νέα Chevrolet Camaro

Σχετικά άρθρα

Chevrolet Camaro 2016 Spy Photo

Σήμερα θα είναι μέρα Camaro από ότι φαίνεται αφού μετά από την πώληση αυτού που φαινόταν ως φωτιστικό σώμα της νέας Chevrolet Camaro, τώρα έχουμε και ορισμένες νέες πληροφορίες για το επερχόμενο μοντέλο.

Ένα μέλος του forum του Camaro6, είχε την τύχη να βρεθεί στο μέρος όπου δοκιμάζεται η 2016 Camaro και είχε αρκετά να πει. Πρώτα απ’ όλα, αναφέρθηκε στον σχεδιασμό του αυτοκινήτου, λέγοντας ότι ακόμα και με το καμουφλάζ, η νέα Camaro είναι πάρα πολύ όμορφη. Όμως δεν σταμάτησε εκεί. Είπε ότι το αυτοκίνητο φαίνεται μικρότερο από την τρέχουσα γενιά (αναφέρει 10-15% μικρότερο αλλά αυτό το ποσοστό έχει να κάνει με το συνολικό μέγεθος και όχι με μία διάσταση – πχ. μήκος), κάτι που συμφωνεί με αυτά που έχουμε ακούσει τόσο για το μέγεθος, όσο και για το βάρος ενώ συνέχισε αναφέροντας ότι ο κινητήρας που άκουσε στο αυτοκίνητο που δοκιμαζόταν ήταν κατά πάσα πιθανότητα ατμοσφαιρικός V8 και πως τουλάχιστον μία έκδοση, θα εξοπλίζεται με μαγνητοροϊκές αναρτήσεις.

Το μέλος του forum έκλεισε λέγοντας πως οι test drivers είναι όλοι βετεράνοι από την εξέλιξη προηγούμενων γενιών του μοντέλου, “car guys” όπως αναφέρει συγκεκριμένα και πως εργάζονται από το πρωί μέχρι το βράδυ για την ολοκλήρωση των απαραίτητων δοκιμών. Να σημειώσουμε πως ακούστηκε κάποια στιγμή ότι η νέα Camaro θα “διαλύει την Mustang 350R” αλλά μην δίνεις ιδιαίτερη σημασία σε αυτό αφού πρόκειται για μηχανικούς της Chevrolet και δεν ξέρουμε για ποια Camaro μιλούν.

ΠηγήCamaro6

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...