Η KIA παρουσίασε το SportSpace concept

Σχετικά άρθρα

Kia SPORTSPACE concept 6

Ακριβώς μία εβδομάδα μετά την teaser φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα, η KIA παρουσίασε το SportSpace concept που μας δείχνει την κατεύθυνση στην οποία θα κινηθεί το επόμενο Optima και που θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης σε μερικές ημέρες.

Kia SPORTSPACE concept 5

Παρότι το SportSpace είναι πρωτότυπο, έχει ενδιαφέρον η επιλογή της KIA να μας δώσει μία πρώτη γεύση της νέας γενιάς του Optima με ένα station wagon αυτοκίνητο. Το μοντέλο όμως είναι άκρως εντυπωσιακό χάρη στη χαμηλή οροφή, το καπό με τα “νεύρα”, τα εμπρός και πίσω φτερά με τους αεραγωγούς και τα στυλάτα φωτιστικά σώματα. Άλλες λεπτομέρειες που κλέβουν την παράσταση, είναι οι αυτόματες χειρολαβές που κρύβονται στο αμάξωμα, οι λεπτοί καθρέπτες, οι ζάντες ελαφρού κράματος και η διπλή, χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης στο πίσω μέρος.

Kia SPORTSPACE concept 2

 

Η σαφώς απλούστερη αλλά εξίσου όμορφη καμπίνα, είναι εξοπλισμένη με μία ευμεγέθη οθόνη αφής, δερμάτινα καθίσματα, πανοραμική ηλιοροφή καθώς και αρκετά μεταλλικά και gloss διακοσμητικά. Φυσικά, να τονίσουμε πως πρόκειται για πρωτότυπο και είναι δεδομένο ότι η έκδοση παραγωγής θα είναι σημαντικά πιο συγκρατημένη, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά. Τέλος, να αναφέρουμε ότι η KIA δεν έδωσε στη δημοσιότητα τις διαστάσεις ή τα μηχανικά του αυτοκινήτου. Αυτά περιμένουμε να τα μάθουμε στις 3 Μαρτίου, οπότε και θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης.

ΠηγήKIA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...