Η KIA θα μας δώσει μία πρόγευση του νέου Optima με ένα concept στη Γενεύη

Σχετικά άρθρα

2015 Kia concept teaser

Όπως ήδη γνωρίζουμε, η KIA θα παρουσιάσει τον αντικαταστάτη του Optima στο εγγύς μέλλον. Τώρα όμως, τα πράγματα έγιναν λίγο πιο ξεκάθαρα, αφού εκτός από την συγκεκριμένη ημερομηνία, η Κορεατική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα και μία teaser φωτογραφία.

Η τέταρτη γενιά του KIA Optima λοιπόν, θα κάνει ντεμπούτο υπό την μορφή πρωτότυπου στην έκθεση της Γενεύης και ειδικότερα, στις 3 Μαρτίου. Η teaser εικόνα που δημοσιεύτηκε δεν αποκαλύπτει πολλά –εξ ου και teaser άλλωστε- αλλά αφήνει να φανεί πως το νέο μοντέλο θα είναι χαμηλότερο, με αεραγωγούς στα φτερά και με νέο σχεδιασμό. Άξιοι αναφοράς είναι και οι λεπτοί καθρέπτες, οι ζάντες ελαφρού κράματος με το ιδιαίτερο design αλλά και τα νέα φωτιστικά σώματα που ενσωματώνουν LED φώτα ημέρας. Φυσικά ορισμένα από αυτά τα χαρακτηριστικά ίσως να μην περάσουν στο αυτοκίνητο παραγωγής αλλά προς το παρόν, σχολιάζουμε αυτά που βλέπουμε.

Όπως είπαμε, το νέο concept θα παρουσιαστεί στις 3 Μαρτίου ενώ η KIA αναφέρει ότι δημιουργήθηκε στο Ευρωπαϊκό studio σχεδιασμού, στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Νέο πρωτότυπο αυτοκίνητο από την Kia Motors στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης

Σεούλ, 10 Φεβρουαρίου 2015 – Η Kia Motors Europe θα παρουσιάσει ένα κομψό νέο πρωτότυπο αυτοκίνητο στο 85ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης στις 3 Μαρτίου 2015.

Αυτό το νέο μοντέλο κατηγορίας D είναι το 11ο concept car που δημιουργήθηκε από το Ευρωπαϊκό στούντιο σχεδίασης της Kia στην Φρανκφούρτη. Δυναμικές γραμμές που «γλιστρούν» κομψά από τη μάσκα «μύτη τίγρη» -σήμα κατατεθέν της Kia- προς το πίσω μέρος του οχήματος, χαρίζουν στο νέο πρωτότυπο της Kia μοντέρνο σχεδιασμό και κομψότητα.

Το concept car έχει δημιουργηθεί να προσφέρει «καταφύγιο» από το άγχος του σύγχρονου κόσμου καλύπτοντας τις οδηγικές απαιτήσεις ενός δραστήριου τρόπου ζωής προσφέροντας ευρυχωρία και ευελιξία, κομψότητα και δυναμική.

[/learn_more]

ΠηγήKIA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Kia K4

H Kia έκανε γνωστές όλες τις λεπτομέρειες της νέας γενιάς του K4, που εκτός από σεντάν θα προσφέρεται και ως hatchback. Το αυτοκίνητο αντικαθιστά...

Jeep: Τα 4 πρωτότυπα για το φετινό Easter Jeep Safari

Τέσσερα πρωτότυπα ετοίμασε η Jeep για το φετινό Easter Jeep Safari που διεξάγεται για ακόμη μια χρονιά στην έρημο Moab, στην Γιούτα των HΠΑ....

Η Kia ανακαλεί 22.915 Soul EV

Η Kia ανακαλεί 22.915 Soul EV που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2014 και 2018 επειδή το σύστημα διαχείρισης της μπαταρίας ενδέχεται να μην αναγνωρίζει τις μη...

BMW Vision Neue Klasse X concept

Μετά τις διαρροές, η BMW αποκάλυψε σήμερα το Vision Neue Klasse X concept, ήτοι ένα νέο Vision όχημα που προσφέρει μια πρόγευση της Neue...
Autoblog.gr