Η Chevrolet teasάρει το Malibu 2016

Σχετικά άρθρα

2016-Chevrolet-Malibu-0

Εν μέσω έκθεσης Γενεύης, η Chevrolet έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser εικόνα για την επερχόμενη νέα γενιά του Malibu.

Το μοντέλο, βασίζεται σε μία εντελώς νέα πλατφόρμα με μεγαλύτερο μεταξόνιο –με ότι αυτό συνεπάγεται για τους χώρους στην καμπίνα και το πορτ μπαγκάζ- και σημαντικά μικρότερο βάρος. Χάρη στην νέα αρχιτεκτονική και τα ελαφρύτερα υλικά, το 2016 Malibu αναμένεται να ζυγίζει 136 κιλά λιγότερο από το μοντέλο που αντικαθιστά. Όσο για τον σχεδιασμό, ο Αντιπρόεδρος Σχεδιασμού της General Motors, Ed Welburn, το περιγράφει ως “πανέμορφο”.

Το ντεμπούτο του νέου Chevrolet Malibu θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Νέας Υόρκης τον Απρίλιο που μας έρχεται ενώ περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες να κάνουν την εμφάνιση τους όσο πλησιάζουμε σε αυτήν.

ΠηγήChevrolet

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...