Η Αυστραλία αποκλείει νυχτερινό GP τουλάχιστον μέχρι το 2020

Σχετικά άρθρα

Formula 1 Australian Grand Prix

Η αρχή έγινε το 2008, όταν είχαμε το πρώτο νυχτερινό Grand Prix στην ιστορία της Formula 1, στη Σιγκαπούρη (τότε ήταν που συνέβη το Crashgate). Από τότε, οι πίστες που τοποθετούν προβολείς προκειμένου αυτοί ν’ ανάψουν την ώρα του αγώνα αυξάνονται και το φαινόμενο θα συνεχιστεί φυσικά και στο μέλλον.

Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που δεν αφορά την Αυστραλία, τουλάχιστον όχι μέχρι το 2020, διότι τότε λήγει το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε πέρυσι. Έτσι δηλώνει ο Andrew Westacott, επί κεφαλής του Αυστραλιανού Grand Prix.

Δεν υπάρχει συμφωνία για τεχνητό φως, έτσι δε θα έχουμε νυχτερινό αγώνα.

Ο Αυστραλός έκανε ξανά γνωστό πως η σεζόν θα ξεκινά στο Albert Park μέχρι το 2020. Μπορεί από κάποιους αυτό (ότι θα είναι ο πρώτος αγώνες) να παρουσιάζεται σαν είδηση, αλλά το ξέρουμε από τον περασμένο Αύγουστο. Ασχέτως από αυτό, ο Westacott το επισημαίνει ξανά.

Έχουμε ρήτρες για το ότι ο αγώνας θα είναι ο πρώτος της χρονιάς. Το συμβόλαιο προβλέπει διάφορους νομικούς όρους σχετικά με το ότι η Μελβούρνη θα είναι ο πρώτος αγώνας και θα γίνεται πάντα μέρα.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...