Το ίδιο πρόβλημα ταλαιπώρησε τους πιλότους της Lotus στις σημερινές δοκιμές

Σχετικά άρθρα

jm1513ma211

Παράλληλους βίους είχαν οι δυο Ε23 Hybrid της ομάδας της Lotus. Στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές ο Romain Grosjean συμπλήρωσε μόλις 5 γύρους, με τον Maldonado να καταφέρνει να καλύψει 11 στο FP2, πριν παρουσιαστεί το ίδιο ακριβώς πρόβλημα στο δικό του μονοθέσιο. Ποιο ήταν αυτό; Μια σύνδεση στο σύστημα σωληνώσεων της Ε23. Έτσι, κανένας από τους δυο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πλήρες πρόγραμμά του για την Παρασκευή, χάνοντας έδαφος για τη συνέχεια του Grand Prix.

R.Grosjean: Ήταν ένας αποσυνδεδεμένος σωλήνας. Δεν ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα στον κόσμο, αλλά το συγκεκριμένο χρειάζεται πολύ χρόνο για να διορθωθεί. Τώρα είναι μια χαρά.

P.Maldonado: Ευτυχώς ήταν το ίδιο πρόβλημα, οπότε ήταν πιο εύκολο να εργαστούμε πάνω του. Δεν είναι κάτι σημαντικό, αλλά προτιμήσαμε να σταματήσουμε και να είμαστε σίγουροι ότι θα ταιριάξουν όλα σωστά για αύριο.

Η εμφάνιση προβλημάτων -και μάλιστα πολύ σημαντικότερων- ήταν η νόρμα πέρσι για την Lotus, με την απόδοση του μονοθεσίου να είναι κι εκείνη κάκιστη. Φέτος, μπορεί η ομάδα να μην ξεκινά ιδανικά, όμως οι οδηγοί της παραμένουν ευδιάθετοι, αφού η απόδοση αναμένεται πολύ καλύτερη, με τον Grosjean να συμπληρώνει πως:

Νομίζω ότι έχουμε μια ιδέα για το πού βρισκόμαστε και νομίζω ότι αυτό είναι σύμφωνο με ό,τι πιστεύαμε στις δοκιμές του χειμώνα. Θα δούμε αύριο. Εγώ σίγουρα θα πιέσω σκληρά για να φτάσω στο Q3.

[Photo Copyrights: XPBimages/Lotus F1 Team]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα