Ecclestone: Καλά κάνει η Red Bull και παραπονιέται

Σχετικά άρθρα

xxxx during final practice for the Brazilian Formula One Grand Prix at Autodromo Jose Carlos Pace on November 8, 2014 in Sao Paulo, Brazil.

Μπορεί οι τελευταίες δηλώσεις του Christian Horner να ακούγονται σαν παιδική κλάψα στους περισσότερους, αλλά υπάρχει κάποιος που συμφωνεί με τον Αγωνιστικό Διευθυντή της Red Bull. Ποιος; Μα φυσικά ο Bernie Ecclestone. Παρότι έχει πλάκα να παρακολουθεί κανείς τη γκρίνια της Red Bull και τον τρόπο με τον οποίο αντιδράει σε αυτήν η Mercedes, ειδικά μέσω twitter, τα πράγματα σοβαρεύουν όταν μπαίνει και ο Ecclestone στο παιχνίδι. Ο Βρετανός δήλωσε, για τα όσα έχουν ειπωθεί τα τελευταία 24-ωρα:

Έχουν 100% απόλυτο δίκιο (στη Red Bull). Υπάρχει ένας κανόνας, τον οποίο νομίζω έβαλε ο Max (Mosley), ο οποίος αναφέρει πως στη περίπτωση που μια ομάδα ή ένας προμηθευτής κινητήρων κάνει κάτι το μαγικό –όπως έχει κάνει η Mercedes- τότε η FIA μπορεί να φέρει τα πράγματα στο ίδιο επίπεδο. Η Mercedes έχει κάνει πρωτοκλασάτη δουλειά και όλοι το παραδέχονται.

Τώρα, πρέπει να κάνουμε αλλαγές και να δοκιμάσουμε να ισοφαρίσουμε λίγο τα πράγματα. Έπρεπε να παγώσουμε την εξέλιξη της Mercedes και να αφήσουμε τους υπόλοιπους να κάνουν ότι θέλουν για να τη φτάσουν. Πρέπει να είμαστε υπέρ των αλλαγών από τη FIA.

Mercedes Twitter
Το να αντέχεις την ήττα με αξιοπρέπεια, να υπομένεις την κριτική με ψυχραιμία, να δέχεσαι τιμές με μετριοφροσύνη, όλα αυτά είναι ενδείξεις ωριμότητας και μεγαλείου. (William Arthur Ward)

Όσον αφορά την περίπτωση της εξόδου της Red Bull από τη Formula 1, ο Bernie δεν πιστεύει πως αυτό μπορεί να γίνει άμεσα, γιατί, όπως πάντα, υπάρχει κάποιο συμβόλαιο. Το συγκεκριμένο ισχύει μέχρι το 2020.

Ποιος ξέρει αν θα το κάνουν (σ.σ. να φύγουν από τη Formula 1). Ο Dietrich έχει αθλητικό πνεύμα και δεν νομίζω πως θα σταματήσει επειδή χάνει. Είναι πιο πιθανό να σταματήσει επειδή κερδίζει.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...