Η Harman Kardon εξαγόρασε το τμήμα car audio της Bang & Olufsen

Σχετικά άρθρα

Bang and Olufsen

H Harman Kardon έναντι του ποσού των 145 εκατ. ευρώ, εξαγόρασε το τμήμα car audio της Bang & Olufsen. Η Bang & Olufsen αποφάσισε να πουλήσει το συγκεκριμένο τμήμα της στην Harman Kardon, επειδή θέλησε να επικεντρωθεί στις κύριες δραστηριότητές της, αφήνοντας πίσω της το κομμάτι του ήχου στα αυτοκίνητα. Η Harman Kardon, θα πληρώσει επίσης 1,8 εκατομμύρια δολάρια σε άδειες, για τα επόμενα είκοσι χρόνια.

Ο πρόεδρος της Δανέζικης εταιρίας, Bang & Olufsen, Ole Andersen με δηλώσεις του είπε πως η εταιρία του είναι αρκετά μικρή για να παραμείνει ανεξάρτητη, και είτε θα έπρεπε να προχωρήσει σε συγχώνευση, είτε να πουλήσει κάποιο συγκεκριμένο τμήμα της, όπως και επέλεξε να κάνει.

Η Αμερικάνικη Harman Kardon, που πλέον διαθέτει κάτω από την ομπρέλα της, τις Becker, Infinity, JBL, Mark Levinson Audio Systems, Selenium και το τμήμα αυτοκινήτου της Bang & Olufsen, ξεκαθάρισε πως δεν θα αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας του τμήματος αυτοκινήτου της Bang & Olufsen, με τα προϊόντα της συνεχίσουν να παράγονται κανονικά. Ηχεία της Bang & Olufsen συναντάμε μεταξύ άλλων στα μοντέλα της Audi, Aston Martin, BMW και Mercedes-Benz, με κόστος που φτάνει ακόμη και τις 5.000 ευρώ. Μετά την ανακοίνωση της εξαγοράς, η μετοχή της Bang & Olufsen αυξήθηκε κατά 38%.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πατέντα της Ferrari αποκαλύπτει εξακύλινδρο υβριδικό κινητήρα υδρογόνου

Η Ferrari έχει προχωρήσει στη κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για έναν υβριδικό εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα που τροφοδοτείται με υδρογόνο. Τα σχέδια παρουσιάζουν μια πληθώρα...
Autoblog.gr