Η Ferrari χρησιμοποιεί επαυξημένη πραγματικότητα για να σε βοηθήσει στην επιλογή αυτοκινήτου

Σχετικά άρθρα

Ferrari Augmented Reality

Όταν σκοπεύεις να ξοδέψεις πολλές χιλιάδες ευρώ για την αγορά ενός αυτοκινήτου, τότε θα πρέπει να το διαμορφώσεις απόλυτα πάνω στα δικά σου γούστα. Δε λέω, καλοί οι configurators, αλλά δε νομίζεις ότι, εν έτει 2015, πρέπει να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά; Μια εξαιρετική ιδέα είναι η επαυξημένη πραγματικότητα ή αν θέλεις «Augmented Reality».

Η Ferrari αποφάσισε πως αυτή η τεχνολογία πρέπει να βοηθήσει τους επίδοξους αγοραστές, έτσι θα τη χρησιμοποιήσει σε αντιπροσωπίες της Αυστραλίας και της Ιαπωνίας αργότερα μέσα στο 2015. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μία εφαρμογή, η οποία έχει αναπτυχθεί από την ZSPACE και εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο τρισδιάστατη διαμόρφωση του αυτοκινήτου στις επιλογές που θέλει ο χρήστης, βοηθώντας τον να δει τι είναι καλύτερο για τις προτιμήσεις του.

Πέρα από την εμφάνιση, η εφαρμογή δείχνει στον αγοραστή και διάφορες λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο, όπως η αεροδυναμική και τα μηχανικά μέρη, ώστε να τον «γεμίσει» με πολλές γνώσεις, οι οποίες θα είναι ακόμα μία βοήθεια για την καταλληλότερη επιλογή. Πολύ cool τεχνολογία που θα πρέπει ν’ αφορά και πιο καθημερινά αυτοκίνητα στο μέλλον.

https://www.youtube.com/watch?v=DT5Wd8mvAgE

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...