Σαουδάραβας πρίγκιπας δωρίζει 100 Bentleys σε πιλότους μαχητικών αεροσκαφών

Σχετικά άρθρα

AP_prince_alwaleed_bin_talal_jt_130730

Κάθε Σαουδάραβας πιλότος μαχητικού αεροσκάφους που βομβάρδισε τους αντάρτες στην Υεμένη θα πάρει δώρο από μια Bentley. Αυτό έγραψε ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Al-Waleed bin Talal bin Abdulaziz al Saud στο Twiiter του.

Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας με περιουσία μεγαλύτερη των 23 δισ. δολαρίων είναι ο συν-ιδιοκτήτης της εταιρίας News Corporation, που κατέχει το αμερικάνικο κανάλι Fox News, έχει ένα μεγάλο μερίδιο στην Citibank, το 10% της Euro Disney, ενώ για τις προσωπικές του μετακινήσεις έχει ένα Boeing 747, μέσα στο οποίο έχει τοποθετήσει τον χρυσό θρόνο του. Είναι μέλος της Σαουδικής βασιλικής οικογένειας, ιδρυτής, CEO και ιδιοκτήτης του 95% των μετοχών της Kingdom Holding Company, μιας από τις μεγαλύτερες επενδυτικές εταιρίες του κόσμου. Μάλιστα έχει μηνύσει το Forbes επειδή στις λίστες του, τον ανέφερε πως έχει μικρότερη περιουσία από την πραγματική του.

twitter-al-waleed

Στο μήνυμά του στο Twitter έγραψε:

Συγχαίρω όλους για την επιτυχία της επιχείρησης Decisive Storm και για την έναρξη της επιχείρησης Restore Hope. Για να δείξω την ευγνωμοσύνη μου στους 100 Σαουδάραβες πιλότους που συμμετείχαν στην επιχείρηση, θα τους δώσω 100 Bentleys.

Αυτά είναι οφέλη. Bentleys για όλους. Παρότι ο bin Talal διέγραψε το tweet του, σίγουρα θα κάνει πράξη την υπόσχεσή του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...