Όταν η ηλεκτρική ενέργεια σ’ εγκαταλείπει τη λάθος στιγμή…

Σχετικά άρθρα

Porsche Vs Audi

Η ηλεκτρική ενέργεια είναι ένα σημαντικό κομμάτι για την ταχύτητα του αγωνιστικού αυτοκινήτου. Το θέμα, όμως, είναι ότι ο οδηγός δεν μπορεί να την έχει στη διάθεσή του συνέχεια. Έτσι, υπάρχουν φορές που ξεμένεις και αυτό σίγουρα δε θέλεις να σου συμβεί κατά τη διάρκεια μιας μάχης.

Στον χθεσινό αγώνα του WEC, στο Spa, η Audi είχε μάχη με την Porsche. Σε περίπτωση που το έχεις ξεχάσει, θυμίζω ότι η 919 Hybrid παράγει 8MJ ηλεκτρικής ενέργειας έναντι 4MJ του R18 e-tron quattro. Η Porsche, λοιπόν, με το νούμερο 17 ήταν πίσω από το #8 Audi και ήθελε να πάρει τη δεύτερη θέση. Ο Timo Bernhard χρησιμοποιεί την ηλεκτρική ενέργεια λίγο πριν τελειώσει η Eau Rouge και όλα δείχνουν ότι το προσπέρασμα θα είναι εύκολο.

Έλα, όμως, που ο οδηγός της Porsche διαπιστώνει ότι είχε ξεμείνει! Ήταν σίγουρα μια πολύ ξενέρωτη στιγμή, αφού δεν κατάφερε να προσπεράσει τον Loic Duval στο τέλος της Kemmel Straight. Δες το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο και πρόσεξε τον ήχο μόλις επεμβαίνει η ηλεκτρική ενέργεια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...