Πλησιάζουμε τη Ferrari, λέει η Williams

Σχετικά άρθρα

Williams

Κι εκεί που η Ferrari περίμενε πώς και πώς το Grand Prix στη Βαρκελώνη για να κάνει μερικά βήματα πιο κοντά στην κορυφή, τελικώς απείχε 45 δευτερόλεπτα από την κορυφή. Πέρα από αυτό, η ιταλική ομάδα δεν κατάφερε να σημειώσει έστω το «3-4», καθώς ο Kimi Raikkonen έπεσε πάνω στον αλάνθαστο για ακόμα μία φορά Valtteri Bottas, με τη Williams να δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Παρόλο που τα οικονομικά της ομάδας του Grove δεν είναι σε καλή κατάσταση, η FW37 βελτιώνεται και, σύμφωνα με τον Rob Smedley, επί κεφαλής απόδοσης της Williams, οι τεχνικοί του κάνουν τόσο καλή δουλειά που καταφέρνουν να πλησιάζουν τη Scuderia στον δύσκολο δρόμο της εξέλιξης.

Ήταν σημαντικό το Σαββατοκύριακο για ‘μάς, διότι ήμασταν σε θέση να δούμε ότι μπορούμε να κρατήσουμε τον ρυθμό σε σχέση με τους άλλους. Κρατάμε τη διαφορά με τη Mercedes και αναμφισβήτητα κινούμαστε πιο κοντά στη Ferrari, τουλάχιστον στον αγώνα. Επίσης, είμαστε λίγο πιο μπροστά από τη Red Bull. Δεν ήταν μια πίστα που περιμέναμε να μας ταιριάζει πολύ, έτσι νομίζω ότι συνολικά ήταν ένα καλό αποτέλεσμα.

Valtteri Bottas

Την ίδια γνώμη με τον Smedley έχει και ο Bottas. Ο Φινλανδός, ωστόσο γνωρίζει ότι, το να πιάσει μία ομάδα τη Mercedes, παραμένει μια δύσκολη αποστολή, αλλά η μοναδική επιλογή για την βρετανική ομάδα είναι να συνεχίσει να πιέζει όσο περισσότερο μπορεί στη βελτίωση του μονοθεσίου.

Δεν είμαστε πολύ μακριά. Νομίζω ότι κλείσαμε λίγο τη διαφορά εδώ. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να παλεύουμε μαζί τους (σ.σ. με τη Ferrari), θα πρέπει να έχουμε περισσότερες αναβαθμίσεις, και πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα βελτιωνόμαστε περισσότερο από τους αυτούς.

Η Mercedes είναι νούμερο ένα κι εξακολουθεί να έχει μία πολύ δυνατή θέση. Φέτος θα είναι πραγματικά δύσκολο να τους φτάσουμε. Φυσικά και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώσουμε το μονοθέσιο, αλλά νομίζω ότι ο αγώνας αυτός δείχνει ότι συνεχίζουν να είναι το νούμερο ένα.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...