H Corvette Z06 θέλει χέρια κι αυτός ο τύπος δεν τα έχει…

Σχετικά άρθρα

Z06

Η Chevrolet Corvette Z06 είναι ένα από τα δυνατότερα αυτοκίνητα των ΗΠΑ. Βλέπεις, ο κομπρεσοράτος V8 κινητήρας, 6,2 λίτρων, μπορεί να παράγει μέχρι 659 άλογα και 881 N·m ροπής. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι ο χειρισμός ενός τέτοιου αυτοκινήτου δεν μπορεί να είναι εύκολος και πολλά μπορούν να συμβούν αν ο οδηγός που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι υπερεκτιμήσει τις ικανότητές του.

Ανάμεσα στα πολλά είναι και οι ζημιές στο αυτοκίνητο, όπως μας δείχνει το παρακάτω video. Η πανέμορφη κόκκινη Z06 είναι ακινητοποιημένη για μία δυνατή εκκίνηση, όταν ο οδηγός δεν μπορούσε να ελέγξει τη δύναμη που φτάνει στον πίσω άξονα, με αποτέλεσμα το σύγχρονο muscle car, να πέσει σ’ ένα από τα δέντρα που βρισκόταν στα δεξιά.

Corvette Z06

Όπως μπορούμε να δούμε, οι ζημιές στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου είναι σοβαρές, και δεν ξέρουμε κατά πόσο έχουν τραυματιστεί τα μηχανικά μέρη.

ΠηγήInstagram

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...