Αυτές οι renderings φωτογραφίες είναι ότι πιο κοντά στο νέο Audi A4

Σχετικά άρθρα

2016 Audi A4 rendering (1)

Αυτές οι τρεις renderings φωτογραφίες, μας δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο το πως θα μοιάζει η επόμενη γενιά του Audi Α4 που θα παρουσιαστεί στα τέλη Αυγούστου, έναν μήνα προτού κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

2016 Audi A4 rendering (2)

Τα renderings είναι δημιουργίας του Ιταλικού Quattroruote, με το νέο Α4 να διαθέτει φωτιστικά σώματα με ενσωματωμένα LED, εξάγωνη μάσκα ενώ στο εσωτερικό υπάρχει τριάκτινο τιμόνι, νέος επιλογέας ταχυτήτων και νέα κεντρική κονσόλα όπου φιλοξενείται η αναδυόμενη οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, όπως επίσης και τα χειριστήρια του ηχοσυστήματος και του κλιματισμού. Θα διαθέτει head-up display καθώς και μία ενσωματωμένη, στον κεντρικό καθρέπτη, ψηφιακή οθόνη, με τον πίνακα οργάνων σε ορισμένες εκδόσεις να είναι πλήρως ψηφιακός.

2016 Audi A4 rendering (3)

Το νέο μεσαίο οικογενειακό μοντέλο της Audi θα έχει περίπου τις ίδιες διαστάσεις με το τωρινό μοντέλο, ενώ το βάρος του θα μειωθεί αισθητά, κατά 50 με 100 κιλά, χάρη στην πλατφόρμα MLB Evo. Το Α4, θα είναι διαθέσιμο ως sedan, coupe, cabrio, Sportback και Allroad με την Audi να το εξοπλίζει και με τα αμιγώς LED φωτιστικά σώματα της.

Θα εξοπλίζεται με αυτούς τους κινητήρες, αλλά και με τον νέο δίλιτρο TFSI των 190 ίππων, με το νέο RS4, να μην φορά τον V8 4,2-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα, αλλά έναν νέο turbo V6, λογικά τον 3,0-λίτρων που θα παράγει περισσότερα από 450 άλογα. Επίσης το νέο A4 θα εφοδιάζεται και με το νέο e-quattro σύστημα της Audi.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...