Jaguar F-Type R Coupe by Piecha Design

Σχετικά άρθρα

Jaguar_F-Type_R_Coupe_by_Piecha_Design_05

H Piecha Design μετά τη παρουσίαση των πακέτων της για την V8 Roadster και την V6 Coupe της Jaguar F-Type, μας δείχνει σήμερα την πρόταση της για την R Coupe έκδοση του μοντέλου.

Το πακέτο, περιλαμβάνει παρεμβάσεις μόνο στο αισθητικό κομμάτι. Ο βελτιωτικός οίκος τοποθέτησε ένα νέο αεροδυναμικό lip spoiler εμπρός, νέα μαρσπιέ καθώς και νέο διαχύτη στο πίσω μέρος, τα οποία είναι κατασκευασμένα από carbon. Ακόμα, υπάρχει μια νέα αεροτομή, που αντικαθιστά την εργοστασιακή.

Jaguar_F-Type_R_Coupe_by_Piecha_Design_13

Ο βελτιωτικός οίκος έχει τοποθετήσει μια νέα εξάτμιση με τέσσερις απολήξεις διαμέτρου 90 χλστ., ενώ έχει αλλάξει τα εργοστασιακά ελατήρια με ένα σετ που χαμηλώνουν την F-Type Coupe κατά 3 εκατοστά. Τέλος, τοποθετεί και νέες ζάντες ελαφρού κράματος 21 ιντσών, με ελαστικά διαστάσεων 255/30 εμπρός και 295/25 πίσω. Μηχανικά ο κινητήρας παραμένει ως έχει, με τον 5-λιτρο V8 να αποδίδει 550 άλογα και 680 Nm ροπή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...