253150793512348992

Περιμένουμε το επόμενο Volkswagen Jetta να παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2017 αλλά τα Γερμανικά μέσα, φαίνονται πεπεισμένα ότι το Jetta δεν θα είναι το κλασικό, “βαρετό” σεντάν αφού η Volkswagen, σκέφτεται σοβαρά να εμπλουτίσει την γκάμα του με ένα coupe.

Το επόμενο Jetta, θα βασίζεται στην MQB πλατφόρμα του Group και προφανώς θα διατηρήσει τη στενή του συγγένεια με το Golf. Ωστόσο, στην προσπάθεια τους να προσφέρουν κάτι καλύτεροι, οι υπεύθυνοι της Γερμανικής εταιρίας αποφάσισαν να αυξήσουν το μέγεθος του μοντέλου ώστε να προσφέρει αντίστοιχη ευρυχωρία με το Skoda Octavia… αλλά με περισσότερη πολυτέλεια.

Από εκεί και πέρα, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Δεν αποκλείεται, το Jetta να αποκτήσει μία έκδοση σαν το Lamando που παρουσιάστηκε αποκλειστικά για την Κινεζική αγορά. Δεν αποκλείεται δηλαδή να μην είναι ένα καθαρόαιμο, δίθυρο coupe, αλλά ένα τετράθυρο. Επίσης, υπάρχει η πιθανότητα όπως αυτή παρουσιάστηκε πριν από καιρό, το Jetta να είναι διαθέσιμο ως κλασικό coupe, ως wagon και ως Alltrack.