Σήμερα είναι η “μεγάλη” μέρα όπου θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο του Top Gear, όπως το γνωρίσαμε και αγαπήσαμε τα τελευταία 13 χρόνια. Όμως, στη θέση του κεντρικού παρουσιαστή δεν θα βρίσκεται ο Jeremy Clarkson, αλλά όπως όλα δείχνουν ένας ελέφαντας.

Οι παραγωγοί δανείστηκαν αυτόν τον σχεδόν 3-μετρο πλαστικό ελέφαντα από μια εταιρία σχεδιασμού στο Hull, καθώς το “όνομα” του είναι Jeremy. To βάρους 500 κιλών ομοίωμα είναι πιθανό ότι θα κάνει παρέα στους Richard Hammond και James May οι οποίοι θα κάνουν τη παρουσίαση του επεισοδίου στο στούντιο, με το Clarkson να εμφανίζεται μόνο στα video που θα προβληθούν.

Αυτό που ξέρουμε είναι πως το υλικό των 3 εναπομεινάντων επεισοδίων έχει μονταριστεί σε ένα επεισόδιο μεγαλύτερης διάρκειας της 1 ώρας και σε αυτό θα δούμε τους τρεις πρώην παρουσιαστές του Top Gear να έχουν μια από τις μεταξύ τους μάχες οδηγώντας τα MGB GT, Fiat 124 Spider και Peugeot 304 Cabriolet, αλλά και μια πρόκληση με τα παλιά Vauxhall Frontera, Jeep Cherokee και Mitsubishi Shogun Pinin.