Ένας γλάρος προκαλεί καραμπόλα στη Τουρκία

Σχετικά άρθρα

Seagull causes pile-up in Istanbul's Mecidiyeköy district

Τα διάφορα αδέσποτα ζώα που κυκλοφορούν στους δρόμους (σύνηθες φαινόμενο στην Ελλάδα) είναι ένα πρόβλημα με πολλές άσχημες συνέπειες. Αν εξαιρέσω τις όποιες ζημιές που θα προκαλέσουν στο αυτοκίνητο, το χειρότερο είναι να τα χτυπήσεις σοβαρά και να χάσουν τη ζωή τους.

Παράλληλα, όμως, ανάλογα την αντίδραση σου εκείνη τη στιγμή μπορεί να βάλεις σε κίνδυνο και τη δικιά σου ακεραιότητα, καθώς ποτέ δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις σε μια απότομη μανούβρα. Επίσης, είναι πολύ πιθανό αν εσύ καταφέρεις να φρενάρεις εγκαίρως οι πίσω σου, εξαιτίας του περιορισμένου οπτικού πεδίου να μην πράξουν ανάλογα και να πέσουν πάνω σου.

Κάτι τέτοιο έγινε στην Τουρκία, όπου ένας γλάρος ήταν η αιτία να προκληθεί μια καραμπόλα στον δρόμο Mecidiyeköy D-100 της Κωνσταντινούπολης. Όπως, θα δεις μετά το “μακελειό” ο γλάρος αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά του και να φύγει.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...