H Donkervoort πούλησε και δεύτερο D8 GTO Bare Carbon Edition

Σχετικά άρθρα

Donkervoort-D8-GTO-Bare-Naked-Carbon-Edition-groen-001

Η Ολλανδική Donkervoort παρουσίασε τον περασμένο Απρίλιο το D8 GTO Barenaked Carbon Edition και αρχικά είχε δηλώσει ότι θα κατασκευάσει μόνο ένα, για έναν πελάτη της στην Ελβετία.

Donkervoort-D8-GTO-Bare-Naked-Carbon-Edition-groen-003

Όμως, εκδηλώθηκε και από άλλον έναν πελάτη η επιθυμία να αποκτήσει το τσατισμένο, πολύ κακό και γυμνό αυτοκίνητο και η εταιρία θα ήταν χαζή να μην τον ικανοποιήσει. Οκ, μπορεί να χάσει την μοναδικότητα ο Ελβετός, αλλά έτσι είναι η ζωή. Το δεύτερο αυτοκίνητο βγήκε από το εργοστάσιο της εταιρίας στη πόλη Lelystad αυτή την εβδομάδα και διαθέτει πράσινες λεπτομέρειες, που υποδηλώνουν το hobby του ιδιοκτήτη: τη ποδηλασία.

Donkervoort-D8-GTO-Bare-Naked-Carbon-Edition-groen-006

Το Donkervoort D8 GTO Bare Carbon Edition είναι το δίδυμο αλλά σατανικό αδερφάκι του D8 GTO Bilster Berg Edition και ως τέτοιο, δεν διαφέρει σημαντικά από αυτό. Η μοναδική διαφορά, είναι η έλλειψη χρώματος. Εκτός από μία διάφανη, ματ, προστατευτική επίστρωση για να μην αλλοιώνεται το ανθρακόνημα από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες, είναι ίδιο. Αυτό σημαίνει ότι κινείται από τον ίδιο, 2.5 λίτρων TFSI κινητήρα που αποδίδει 380 άλογα και έχει το ίδιο βάρος των 700 κιλών. Τα πρώτα 100 km/h από στάση έρχονται σε 2.8 δευτερόλεπτα ενώ τα 200, έρχονται σε 8.6. Αν είσαι αρκετά γενναίος και φτάσεις την τελική του, θα ταξιδεύεις με 270 km/h.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...