Lamborghini Huracan by Novitec Torado

Σχετικά άρθρα

Novitec-Torado-Huracan-21

H Novitec παρουσιάζει το bodykit που ετοίμασε για την Lamborghini Huracan. Ο γερμανικός οίκος τοποθετεί στο ιταλικό supercar νέο μπροστά προφυλακτήρα, πλαϊνά skirts, αεροτομή, νέο πίσω προφυλακτήρα, διαχύτη και νέα καλύμματα στους καθρέπτες.

Novitec-Torado-Huracan-30

Νέες είναι και οι ζάντες, 20″ μπροστά και 21″ πίσω, με ελαστικά Pirelli P-Zero διαστάσεων 245/30 και 325/25 αντίστοιχα. Οι αλλαγές στο εξωτερικό ολοκληρώνονται από τις ρυθμιζόμενες coilover αναρτήσεις και τη νέα εξάτμιση με μεγαλύτερες απολήξεις.

Novitec-Torado-Huracan-27

Για το εσωτερικό, η εταιρία προσφέρει δερμάτινες και Acantara επενδύσεις σε ότι χρώμα θελήσει ο πελάτης. Μηχανικά, ο V10 5,2-λίτρων ατμοσφαιρικός κινητήρας δεν έχει δεχτεί καμία αναβάθμιση, συνεχίζοντας να παράγει 610 άλογα στις 8.250 σ.α.λ με 560 Nm ροπής στις 6.500 σ.α.λ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...