Συνελήφθη για υπερβολική ταχύτητα ο Jean Alesi

Σχετικά άρθρα

Jean Alesi

Οι οδηγοί της Formula 1 είναι πολύ λογικό να λατρεύουν την ταχύτητα, ωστόσο δεν μπορούν να βρίσκονται διαρκώς στην πίστα, εκεί που τα όρια ταχύτητας δεν υπάρχουν. Ο δημόσιος δρόμος είναι μια διαφορετική υπόθεση, αλλά το δεξί πόδι κάποιες φορές πηγαίνει αυτόματα στο πάτωμα και οι ταχύτητες ξεπερνούν τα νόμιμα όρια.

Ο τελευταίος οδηγός αγώνων που πιάνεται από την αστυνομία να κινείται με υπερβολική ταχύτητα είναι ο Jean Alesi. Αρχικά, η είδηση κυκλοφόρησε από κάποια γερμανική εφημερίδα, όμως ο Γάλλος επιβεβαίωσε το γεγονός, δηλώνοντας.

Είχα τη Mercedes μου μόνο για μερικές ώρες και ήθελα να πάω από το Avignon στο Nürburgring όσο πιο γρήγορα γινόταν, καθώς ο γιος μου συμμετείχε σε δοκιμές της Formula Renault για την επόμενη σεζόν. Οι αστυνομικοί ήταν πολύ καλοί και μιλήσαμε για τους αγώνες. Αλλά, μου πήραν περισσότερα από 1.000 ευρώ! Επίσης, πιθανότατα θα χάσω και την άδεια οδήγησής μου για τη Γερμανία για δύο μήνες.

Ο πρώην οδηγός της Ferrari εντοπίστηκε από την αστυνομία ενώ κινούνταν με 140 χλμ/ώρα, δηλαδή 60 χλμ/ώρα πάνω από το όριο.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...