Youxia One, ένα νέο ηλεκτρικό supercar από τη Κίνα

Σχετικά άρθρα

Youxia One (1)

Την Youxia Motors είμαι σίγουρος πως δεν την γνωρίζεις. Ούτε εγώ την γνώριζα να σου πω την αλήθεια, αλλά οι Κινέζοι θέλουν να γίνουν γνωστοί με το One, ένα νέο ηλεκτρικό supercar που θα παρουσιάσουν στις 26 του μηνός. Το μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2016 και βασίζεται πάνω στο Hyundai Genesis Coupe. Κάπου εδώ θα διερωτάσαι μέσα σου. “Μα καλά AB, supercar με βάση ένα Hyundai;” Την ίδια απορία έχω και εγώ, αλλά αν πιστέψουμε αυτά που αναφέρουν οι Κινέζοι τότε ίσως πρέπει να τους πιστέψουμε.

Youxia One (4)

Σύμφωνα με αυτούς λοιπόν, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 5 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 300 χλμ/ώρα. Οι μπαταρίες θα του δίνουν αυτονομία 250 χλμ, με την Youxia να θέλει να βγάλει στη παραγωγή μόλις 5 αυτοκίνητα, αρκεί βέβαια να βρεθεί επενδυτής μέσω crowd funding, για να επενδύσει το ποσό των 480.000 δολαρίων που απαιτούντα.

Youxia One (3)

Αργότερα, αν όλα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εταιρίας και μπούνε στα ταμεία της 1,6 εκατ. δολάρια, αυτή έχει ως στόχο να δημιουργήσει τη δική της πλατφόρμα για να αυξήσει την παραγωγή του μοντέλου.

Youxia One (2)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Αυτό είναι το Kia EV5 GT

Κυκλοφόρησαν οι δύο πρώτες φωτογραφίες της γρήγορης, GT έκδοσης του Kia EV5, με το αυτοκίνητο να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, με τον μπροστά να παράγει...