Spy Photos: Το νέο Ford GT σε ένα πρατήριο αποκαλύπτει τον κινητήρα του

Σχετικά άρθρα

Ford GT 2017 spy photos (1)

Η Ford συνεχίζει τις δοκιμές του νέου GT και ένα μουλάρι του φωτογραφήθηκε σε ένα πρατήριο κοντά στα κεντρικά της Μπλε Οβάλ εταιρίας στο Μίτσιγκαν και πρώτη φορά βλέπουμε τον κινητήρα του. Ο V6 EcoBoost 3,5-λίτρων απόδοσης 700+ ίππων θα συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, που στέλνει τη κίνηση στον πίσω άξονα.

Ford GT 2017 spy photos (4)

Το αυτοκίνητο θα βγει στην αγορά το 2016 και θα έχει τιμή κοντά στις 400.000 δολάρια στις Η.Π.Α. Το νέο Αμερικάνικο supercar θα διαφέρει ελάχιστα από το πρωτότυπο που είδαμε αρχικά στην έκθεση του Detroit, με το συγκεκριμένο μουλάρι να είναι άβαφο και να διακρίνεται το carbon σώμα του. Οι αλλαγές που θα φέρει η έκδοση παραγωγής θα εντοπίζονται στους ελαφρώς μεγαλύτερους πλαϊνούς καθρέπτες και στα ελαφρώς διαφορετικά φωτιστικά σώματα.

Εκτός από το σώμα του, και το σασί του είναι κατασκευασμένο από carbon, με τα και πίσω και μπροστά υποπλαίσια, να είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο. Τα καθίσματα βρίσκονται ενσωματωμένα πάνω στο carbon δάπεδο, με το τιμόνι και τα πεντάλς να είναι ρυθμιζόμενα, η ανάρτηση του είναι pushrod, με την πίσω αεροτομή να είναι ενεργή και αυτόματα ρυθμιζόμενη. Το πόσο ζυγίζει η Ford δεν το ανακοίνωσε, αλλά δηλώνει πως το νέο GT θα έχει μια από τις καλύτερες αναλογίες κιλών/ίππο. Η παραγωγή του θα γίνεται στον Καναδά και θα βγαίνει σε μόλις 250 μονάδες ετησίως.

Πηγήboxden

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...