Επηρεασμένος από τα προβλήματα του FP3 ο Raikkonen

Σχετικά άρθρα

GP UNGHERIA F1/2015

Αρκετά μακριά από τον καλό του εαυτό ήταν ο Kimi Raikkonen σήμερα. Ο Φινλανδός θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από την 5η θέση, όντας 3 δέκατα αργότερος από τον Sebastian Vettel. Η διαφορά αυτή μπορεί να εξηγηθεί εν μέρει από το γεγονός ότι ο Πρωταθλητής του 2007 δεν είχε μέχρι στιγμής το 3ήμερο που θα ήθελε, καθώς σήμερα το πρωί αντιμετώπισε πρόβλημα με διαρροή νερού, κάτι που τον κράτησε έξω από το τελευταίο μέρος του FP3.

Οι οδηγοί τότε κάνουν προσομοίωση κατατακτήριων, έχοντας χαμηλό φορτίο καυσίμου και τη μαλακότερη γόμα, κάτι που δεν συνέβη στην περίπτωση του Raikkonen. Έτσι, ο «Iceman» δεν ήταν όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένος για τις σημερινές κατατακτήριες, αλλά το ευτύχημα γι’ αυτόν είναι ότι ξεκινά από την καθαρή πλευρά της πίστας.

GP UNGHERIA F1/2015

Δεν ήταν ιδανικά σήμερα, επειδή έχασα την περίοδο με τα μαλακά ελαστικά το πρωί και δεν ήξερα ακριβώς τα επίπεδα πρόσφυσης. Δεν ήταν τόσο άσχημα, υπήρχαν κάποια θέματα εδώ κι εκεί με κάποια μικρά πράγματα και προφανώς αυτό κόστισε σε χρόνο, αλλά τουλάχιστον δεν είμαι στην ακάθαρτη πλευρά κι ελπίζω να κάνω μια καλή εκκίνηση για τον αγώνα.

Θα προσπαθήσουμε το καλύτερο. Προφανώς, η Mercedes θα είναι δυνατή, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο αν δεν μπορέσουμε αν τους ανταγωνιστούμε. Θα είναι μεγάλος αγώνας και πρέπει να δούμε τα σχέδιά μας. Δεν έχω δει τους άλλους, αλλά εμείς δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε όσον αφορά τα χιλιόμετρα. Δε νομίζω ότι ήταν τόσο άσχημα και πιστεύω ότι θα είμαστε καλά.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...