Ένα Nissan GT-R στο Hong Kong χτυπά δύο φορές τη νέα Mercedes-AMG C 63 από πίσω

Σχετικά άρθρα

GT-R Vs C 63 AMG

Έχουμε γράψει πολλές φορές και νομίζω το ξέρουμε όλοι ότι δεν είναι καλό να κινούμαστε με μεγάλες ταχύτητες στους δημόσιους δρόμους, ειδικά αν δεν είμαστε μόνοι μας στον δρόμο. Επίσης, «ζωτικής» σημασίας είναι και οι αποστάσεις που κρατάμε από το μπροστινό αυτοκίνητο, μιας και τα φρένα του αυτοκινήτου μας ίσως να είναι υπερεκτιμημένα, όπως και τα αντανακλαστικά μας.

Στο Hong Kong υπήρξε ο συνδυασμός της ταχύτητας και των μικρών αποστάσεων, με αποτέλεσμα να έχουμε σύγκρουση μεταξύ ενός Nissan GT-R και της νέας Mercedes-AMG C 63. Από το video, μπορούμε να καταλάβουμε ότι η C 63 φρενάρει γιατί θέλει να στρίψει δεξιά και το φανάρι της είναι κόκκινο, με αποτέλεσμα το GT-R να τη χτυπήσει.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Merc φρενάρει ξανά λόγω της πρώτης σύγκρουσης, όμως ο οδηγός του GT-R πατά ξανά γκάζι, πέφτοντας για δεύτερη φορά πάνω στην C 63! Το πώς βρέθηκαν τα δύο αυτοκίνητα μαζί, είναι άγνωστο, ενώ δεν γνωρίζουμε και τι ακολούθησε, διότι το video διαρκεί μόνο 30 δευτερόλεπτα.

https://www.youtube.com/watch?v=1HnY8WVSjOg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...