Ετοιμάζει η Honda αγωνιστικό NSX για την GT3 ή την GTE κατηγορία;

Σχετικά άρθρα

honda-nsx-concept-gt_100436992_l

Η Honda εξετάζει τις επιλογές της όσον αφορά το λανσάρισμα μίας αγωνιστικής έκδοσης του NSX όπως δήλωσε στο Sportscar365 ο Αντιπρόεδρος και COO της Honda Performance Development, Steve Eriksen.

O Eriksen είπε ότι αν η εταιρία αποφασίσει να ακολουθήσει τον δρόμο της GT3, το NSX θα μπορούσε να αντικαταστήσει το τετρακίνητο Acura TLX-GT που βρίσκεται στον δεύτερο χρόνο του στο Pirelli World Challenge. Να σημειώσουμε ότι στο PWC θα τρέχουν GT3 αγωνιστικά, κάτι που το TLX-GT δεν είναι και σύμφωνα με τον Eriksen απαιτεί προσπάθεια για να γίνει.

Όπως η Audi τρέχει με το quattro, πρέπει να τρέχεις με αυτό που σου υπαγορεύουν οι κανονισμοί να τρέξεις, ακόμα και αν δεν ταιριάζει στο marketing σου όπως θα ήθελες.

Δήλωσε ο Eriksen. Με δεδομένο ότι η μοναδική απόφαση που έχει παρθεί είναι ότι το NSX θα συμμετέχει σε αγώνες στις Η.Π.Α. αλλά χωρίς να έχει προσδιοριστεί ακόμα με ποια μορφή, είναι αδύνατο να ντεμπουτάρει το 2016. Οπότε μιλάμε για το 2017 και έπειτα και μέχρι τότε, ποιος ξέρει τι θα συμβεί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...