Lamborghini Huracan Spyder και Alfa Romeo MiTo με την μάσκα της Giulia [Renderings]

Σχετικά άρθρα

lamborghini-huracan-spyder-roof-opening-gif-is-enjoyable-to-watch-to-debut-at-iaa-2015_4

Όπως γνωρίζουμε πλέον, η Lamborghini Huracan Spyder θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης, τον Σεπτέμβριο που μας έρχεται. Γιατί να περιμένεις όμως; Ορίστε ένα –φαντάζομαι– πετυχημένο rendering.

Το αυτοκίνητο θα διαθέτει μαλακή υφασμάτινη οροφή και κίνηση αναμένεται να παίρνει από τον ίδιο V10 5,2-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα της κλειστής έκδοσης, απόδοσης 610 ίππων με 560 Nm ροπής. Θα συνδυάζεται με 7-άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, στέλνοντας τη κίνηση σε όλους τους τροχούς, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε περίπου 3,2 δευτερόλεπτα. Οι πωλήσεις της αναμένεται να ξεκινήσουν προς τα τέλη του έτους.

this-is-what-the-alfa-romeo-mito-would-look-like-with-a-giulia-front-end_2 (1)

Στο δεύτερο rendering της ημέρας, η Alfa Romeo MiTo γίνεται το επόμενο μοντέλο στην γκάμα της Ιταλικής εταιρίας που δέχεται από κάποιον σχεδιαστή την “περιποίηση Giulia”. Και ομολογώ ότι ούτε αυτό είναι άσχημο. Κάθε άλλο μάλιστα. Θέλει λίγη δουλίτσα ακόμη για την καλύτερη ενσωμάτωση της μάσκας της Giulia στο εμπρός μέρος της MiTo αλλά μου αρέσει.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...

Έτσι θα είναι το Nissan Qashqai facelift [Renderings]

H Nissan ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας ότι στις 17 Απριλίου θα παρουσιάσει το Qashqai facelift, καθώς έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό...