Η Ferrari απολογήθηκε στην FIA για τη συμπεριφορά της στην Σιγκαπούρη

Σχετικά άρθρα

GP SINGAPORE F1/2015

Με τη λήξη του gp στους δρόμους της Σιγκαπούρης, εκεί όπου η Scuderia τερμάτισε στις θέσεις 1-3, οι άνθρωποι της ομάδας έφυγαν για να πανηγυρίσουν την επιτυχία της με τους οδηγούς, αλλά και κάτω από το βάθρο των τριών πρώτων. Μέσα στην όλη αναστάτωση, ο Γραμματέας του αγώνα κατήγγειλε πως κάποια άτομα από την Ferrari εισέβαλαν στο parc ferme και στη συνέχεια φέρθηκαν ανάρμοστα σε φωτογράφους που βρέθηκαν στο δρόμο τους.

Οι αγωνοδίκες κάλεσαν την Ferrari σε απολογία, χωρίς να προβούν σε κυρώσεις, με τον εκπρόσωπο της ομάδας να τονίζει πως ο επικεφαλής της, Maurizio Arrivabene, θα ζητήσει και γραπτώς συγγνώμη από όσους επηρεάστηκαν. Πλέον, η FIA επιβεβαίωσε πως η επιστολή αυτή έφτασε στην ομοσπονδία, κλείνοντας οριστικά το θέμα.

Πριν από μερικές ολοκληρώθηκε και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, κι όπως θα διάβασες, η έναρξη του πρωταθλήματος άλλαξε ημερομηνία, με τον αγώνα στην Μελβούρνη να λαμβάνει χώρα στις 20 Μαρτίου. Αυτό, επηρέασε και τις ημερομηνίες που είχε αποφασιστεί να γίνουν οι χειμερινές δοκιμές, με τις ομάδες να φαίνεται πως είναι κοντά σε συμφωνία για την επίσπευση των δυο τεστ που θα έχουν στη διάθεσή τους.

Έτσι, το πρώτο τεστ στην Βαρκελώνη αναμένεται να διεξαχθεί στις 22 με 25 Φεβρουαρίου, ενώ το δεύτερο, πάλι στην ίδια πίστα, από 1 έως 4 Μαρτίου. Αυτό που δεν αλλάζει είναι οι ημέρες διεξαγωγής, που παραμένουν μεσοβδόμαδα, αφού, όπως είχαμε αναφέρει και παλαιότερα, τα έξοδα για την ασφάλεια βαραίνουν τις ομάδες, οι οποίες με αυτόν τον τρόπο γνωρίζουν πως θα είναι λιγότερος ο κόσμος που θα παρευρεθεί στις κερκίδες του circuit de Catalunya-Barcelona.

[Πηγές: FIA, Motorsport.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr