Μία Saleen S7-R GT1 πωλείται έναντι €578.000 !

Σχετικά άρθρα

s7-gt1-1

Μία Saleen S7R GT1 με πλούσιο αγωνιστικό βιογραφικό πωλείται αυτή τη στιγμή στο eBay. Όπως καταλαβαίνεις, η S7R ήταν η αγωνιστική εκδοχή της Saleen S7 που δημιουργήθηκε για να αγωνιστεί στην GT1 κατηγορία.

Από πού να ξεκινήσει και πού να τελειώσει με τις επιτυχίες της συγκεκριμένης S7R. Κέρδισε το European Le Mans Series το 2001, κέρδισε το British GT Championship το 2002, συμμετείχε και τερμάτισε 3 φορές στις 24 ώρες του Le Mans κ.ά.

s7-gt1-2

Ο 7-λιτρος V8, αποδίδει 610 άλογα και 590 Nm ροπής εξαιτίας των περιοριστών στην εισαγωγή και έχει ανακατασκευαστεί πολύ πρόσφατα. Επίσης, έχουν περάσει μόλις 1.000 χιλιόμετρα από την τελευταία ανακατασκευή του κιβωτίου ταχυτήτων. Το αυτοκίνητο κοστίζει €578.000 αλλά συνοδεύεται και από πάρα πολλά extras, όπως μέρη του αμαξώματος, αμορτισέρ, ζάντες κλπ.

ΠηγήeBay

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...