Η Lexus για άλλη μία φορά στην κορυφή της ετήσιας λίστας αξιοπιστίας του Consumer Reports

Σχετικά άρθρα

image

Όπως κάθε χρόνο αυτή την εποχή, το Consumer Reports δημοσίευσε τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας αξιοπιστίας με τίτλο “Annual Auto Reliability Survey” και όπως κάθε χρόνο τον τελευταίο καιρό, η Lexus κατακτά την πρωτιά. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Toyota ενώ στην τρίτη, κατακτώντας τον άτυπο τίτλο της πρώτης Ευρωπαϊκής φίρμας, η Audi. Την πεντάδα, συμπληρώνουν η Mazda και η Subaru.

Όπως αναφέρει το έγκριτο Αμερικάνικο μέσο, το “παιχνίδι” φέτος κρίθηκε από δύο παράγοντες. Τα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που εξακολουθούν να απογοητεύουν σε κάποιο βαθμό τους καταναλωτές και τα νέα, αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων που είτε με δύο συμπλέκτες, είτε CVT, είτε με 8 ή 9 ταχύτητες, ταλαιπωρούν τους οδηγούς και αποτελούν πηγή προβλημάτων.

CR-Cars-II-Brand-Comparison-Chart-10-15

Τι αξίζει να κρατήσουμε από την λίστα; Πρώτα απ’ όλα, την πρωτιά της Lexus που διακρίθηκε και με τα 7 μοντέλα της. Τις δύο Κορεάτικες φίρμες (KIA και Hyundai) που τερμάτισαν στην πρώτη δεκάδα με την KIA συγκεκριμένα, να ξεπερνά για πρώτη φορά την Honda. Την σημαντική πτώση της Acura και την σημαντική άνοδο της Ford, παρότι η τελευταία παρέμεινε στο κάτω μισό της λίστας. Τέλος, τις απογοητευτικές επιδόσεις των εταιριών της FCA που για άλλη μία χρονιά βρίσκονται πολύ, πολύ χαμηλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...