Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Honda Civic

Σχετικά άρθρα

Honda of Canada Mfg. associates perform final inspections on an

Έναν μήνα έπειτα από την παρουσίαση του νέου Civic για την Αμερικάνικη αγορά, η Honda ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η παραγωγή του στο εργοστάσιο στο Alliston του Καναδά.

Honda of Canada Mfg. associates install a rear bumper

Να θυμίσουμε ότι με την τελευταία, 10η γενιά του Civic, η Honda κάνει σαφείς τις προθέσεις της να κινηθεί σε πιο upmarket περιοχές. Αυτό φαίνεται τόσο από το design –του αμαξώματος αλλά και της καμπίνας- όσο και από την συνολική ποιότητα του αυτοκινήτου. Όσον αφορά στους κινητήρες δε, το νέο μοντέλο θα κινείται από έναν ολοκαίνουριο, υπερτροδοτούμενο, τετρακύλινδρο με χωρητικότητα 1.5 λίτρων που αποδίδει 174 ίππους και 219 Nm ροπής ή έναν ατμοσφαιρικό, δίλιτρο κινητήρα απόδοσης 158 ίππων. Να σημειώσουμε επίσης ότι ενώ ξεκίνησε η κατασκευή της sedan έκδοσης μόνο, η Honda έχει δηλώσει ότι η 10η γενιά του Civic θα έχει την “πιο ποικίλη και καινοτόμα γκάμα στην 43ετή ιστορία του μοντέλου”.

ΠηγήHonda

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...