Νέο station wagon concept από την Geely

Σχετικά άρθρα

Geely station wagon concept

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του νέου πρωτότυπου που θα φέρει η Geely στην έκθεση της Guangzhou, η οποία ανοίγει τις πύλες της την επόμενη εβδομάδα.

Περαιτέρω λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει διαθέσιμες, αλλά φαίνεται να μας δείχνει τη σχεδιαστική προσέγγιση της κινέζικης εταιρίας για την station wagon έκδοση του Emgrand Concept, που παρουσιάστηκε τον περασμένο Απρίλιο. Από τη φωτογραφία βλέπουμε το αυτοκίνητο έχει αρκετά σπορ σχήμα με ευρωπαϊκό σχέδιο, με το τελείωμα της οροφής να διαθέτει μια επικλινή γραμμή. Επίσης, υπάρχει ένα μικρό πίσω παράθυρο, μεγάλα φωτιστικά σώματα και διπλές απολήξεις της εξάτμισης, με την σπορ εμφάνιση ολοκληρώνεται με τις μεγάλες ζάντες αλουμινίου.

geely shooting brake concept 1

Επί του παρόντος δεν υπάρχει πληροφορία για τους κινητήρες που θα εφοδιάζεται, αλλά είναι πιθανό να τοποθετηθεί ένα υβριδικό σύνολο, μαζί με υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης  1.3 και 1.5-λίτρων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...