Η Ford περιμένει ραγδαία άνοδο των crossovers/SUVs

Σχετικά άρθρα

Ford-Escape-facelift-2017-10

Ζούμε στην εποχή των crossovers/SUVs και η η Μπλε Οβάλ εταιρία πιστεύει πως μέσα στα επόμενα 4 χρόνια, οι πωλήσεων αυτών των μοντέλων θα αποτελούν περίπου το 40% των συνολικών πωλήσεων νέων Ι.Χ στις Η.Π.Α. Η γενιά των Millennials, σύμφωνα με το Bloomberg, μεγαλώνει και κάνει παιδιά και όπως δείχνουν διάφορες έρευνες, οι άνθρωποι αυτοί θα κάνουν στροφή σε τέτοια οχήματα. Σύμφωνα με τους αναλυτές, φέτος θα πουληθούν περίπου 5 εκατ. SUV στις Η.Π.Α (+16%), με τους Αμερικάνους να επωφελούνται από την χαμηλή τιμή των καυσίμων αλλά και από τα φθηνά δάνεια αυτοκινήτων.

Στις σχετικές ειδήσεις αρκετοί ιδιοκτήτες των C-Max Hybrid 2013 έχουν προχωρήσει σε μήνυση κατά της Ford, κατηγορώντας της για υπερβολικά αισιόδοξα νούμερα κατανάλωσης των μοντέλων τους. Με την Ford να ζητά απαλλαγή, αλλά να μην την δίνει ο ομοσπονδιακός δικαστής της Νέας Υόρκης, η μήνυση θα καταλήξει τελικά στις αίθουσες των δικαστηρίων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...