Η Nismo ίσως ετοιμάσει το δικό της supercar

Σχετικά άρθρα

Nissan GT-R Nismo N Attack Package

Η Nismo, το αγωνιστικό και βελτιωτικό παρακλάδι της Nissan σκέφτεται στο μέλλον να βγάλει από μόνη της στη παραγωγή ένα νέο supercar. Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής της Nismo, Hiroshi Tamura, σε πρόσφατη συνέντευξή του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Η Nismo είναι μια μικρή εταιρία και ως μικρή χρειάζεται προστασία. Έτσι, όχι ακόμη, δεν μπορούμε να βγάλουμε στην αγορά κάποιο αποκλειστικά δικό μας αυτοκίνητο. Αλλά κάποια μέρα… ναι, θα μπορέσουμε.

Τα τμήματα AMG, Μ και RS των τριών γερμανικών αυτοκινητοβιομηχανιών βρίσκονται στην αγορά χρόνια και έτσι μπορούν να διαφοροποιηθούν από τις μητρικές εταιρίες τους. Αυτή τη στιγμή, για εμένα, το σημαντικότερο είναι να προσελκύσουμε νέους πελάτες. Ο αυθεντικός πελάτης της Nismo αναζητά τις επιδόσεις, οι άνθρωποι πάντα αναζητούν την απόδοση.

Από την μεριά του, ο επικεφαλής ο Bob Laishley της Nismo δήλωσε και αυτός θετικός στο να υπάρξει ένα αυτοκίνητο με τα σήματα της Nismo.

ΠηγήTopgear.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...